Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως ξεκινάμε μαθήματα για αρχάριους και τα Σάββατα Μέχρι τέλος Ιουλίου 2017.

Βασιλίσσης Σοφίας 26-28
Κάθε Πέμπτη στις 7μμ .

Σάββατο στις 5μμ Μέχρι τέλος Ιουλίου 2017.

Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αφοσιωμένος στην πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας και στην επίλυση των σύγχρονων προβλημάτων, μέσα από την εσωτερική μεταμόρφωση που μπορεί να συμβεί σε κάθε άνθρωπο.

 

Η επαναστατική μέθοδος διαλογισμού της Σαχάτζα Γιόγκα βασίζεται στο έργο και στη διδασκαλία της ιδρύτριας της Σαχάτζα Γιόγκα, Σρι Μάτατζι Νιρμάλα Ντέβι, η οποία απέσπασε πολλαπλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία για την ανθρωπιστική της δράση.

Τα προγράμματα της Σαχάτζα Γιόγκα πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 250 χώρες στον κόσμο και παρέχονται στο κοινό εντελώς δωρεάν.

Η Σαχάτζα Γιόγκα στην Ελλάδα δραστηριοποιείται ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα την Αθήνα και παραρτήματα στον Βόλο, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα. Όλα τα έξοδα για τις δραστηριότητες του συλλόγου καλύπτονται από τις εθελοντικές εισφορές των μελών του.

Κοινωνικό έργο

 

 Η Σαχάτζα Γιόγκα προσφέρει κοινωνικό έργο παρουσιάζοντας και εφαρμόζοντας τη μέθοδο διαλογισμού της Σαχάτζα Γιόγκα σε κέντρα αποτοξίνωσης ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, σε φυλακές, σε επιχειρήσεις για τη διαχείριση του άγχους των εργαζομένων κ.τ.λ. Επίσης, τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια, σε πολλές χώρες, ο διαλογισμός με τη μέθοδο της Σαχάτζα Γιόγκα διδάσκεται και σε σχολεία προκειμένου οι μαθητές να καταπολεμήσουν το άγχος των εξετάσεων και της σχολικής επίδοσης.

Η Σρι Μάτατζι ίδρυσε στην Ινδία, ξενώνα φιλοξενίας για κακοποιημένες γυναίκες και εγκαταλελειμμένα παιδιά, νοσοκομείο και ένα διεθνές σχολείο για παιδιά απ΄ όλο τον κόσμο!