Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΧΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
MUSIC OF JOY
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Είκοσι δύο μουσικοί από όλο τον κόσμο, ερμηνεύουν κομμάτια με επιρροές από την παραδοσιακή ινδική μουσική, τις λαϊκές μελωδίες της Κίνας και της Ρωσίας, τους ρυθμούς της Αφρικής και της Αυστραλίας.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ

28 Αυγούστου 2017, 20:30
Θέατρο Δόρα Στράτου

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στα δεξιά αυτής της σελίδας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα στο https://www.musicofjoy.com.au

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ( Music of Joy 2017)

Το κέντρο μας θα είναι κλειστό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Θα ξεκινήσουμε μάθημα από τις 7 Σεπτεμβρίου
2017.

 

Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αφοσιωμένος στην πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας και στην επίλυση των σύγχρονων προβλημάτων, μέσα από την εσωτερική μεταμόρφωση που μπορεί να συμβεί σε κάθε άνθρωπο.

 

Η επαναστατική μέθοδος διαλογισμού της Σαχάτζα Γιόγκα βασίζεται στο έργο και στη διδασκαλία της ιδρύτριας της Σαχάτζα Γιόγκα, Σρι Μάτατζι Νιρμάλα Ντέβι, η οποία απέσπασε πολλαπλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία για την ανθρωπιστική της δράση.

Τα προγράμματα της Σαχάτζα Γιόγκα πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 250 χώρες στον κόσμο και παρέχονται στο κοινό εντελώς δωρεάν.

Η Σαχάτζα Γιόγκα στην Ελλάδα δραστηριοποιείται ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα την Αθήνα και παραρτήματα στον Βόλο, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα. Όλα τα έξοδα για τις δραστηριότητες του συλλόγου καλύπτονται από τις εθελοντικές εισφορές των μελών του.

Κοινωνικό έργο

 

 Η Σαχάτζα Γιόγκα προσφέρει κοινωνικό έργο παρουσιάζοντας και εφαρμόζοντας τη μέθοδο διαλογισμού της Σαχάτζα Γιόγκα σε κέντρα αποτοξίνωσης ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, σε φυλακές, σε επιχειρήσεις για τη διαχείριση του άγχους των εργαζομένων κ.τ.λ. Επίσης, τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια, σε πολλές χώρες, ο διαλογισμός με τη μέθοδο της Σαχάτζα Γιόγκα διδάσκεται και σε σχολεία προκειμένου οι μαθητές να καταπολεμήσουν το άγχος των εξετάσεων και της σχολικής επίδοσης.

Η Σρι Μάτατζι ίδρυσε στην Ινδία, ξενώνα φιλοξενίας για κακοποιημένες γυναίκες και εγκαταλελειμμένα παιδιά, νοσοκομείο και ένα διεθνές σχολείο για παιδιά απ΄ όλο τον κόσμο!