Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΧΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
MUSIC OF JOY
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Είκοσι δύο μουσικοί από όλο τον κόσμο, ερμηνεύουν κομμάτια με επιρροές από την παραδοσιακή ινδική μουσική, τις λαϊκές μελωδίες της Κίνας και της Ρωσίας, τους ρυθμούς της Αφρικής και της Αυστραλίας.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ

28 Αυγούστου 2017, 20:30
Θέατρο Δόρα Στράτου

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στα δεξιά αυτής της σελίδας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα στο https://www.musicofjoy.com.au

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ( Music of Joy 2017)

Το κέντρο μας θα είναι κλειστό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Θα ξεκινήσουμε μάθημα από τις 7 Σεπτεμβρίου
2017.

 

θεία φώτιση Σε κάθε άνθρωπο, στο ιερό οστό στη βάση της σπονδυλικής στήλης, υπάρχει μία πνευματική ενέργεια με τη μορφή σπείρας, που βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, γνωστή ως Κουνταλίνη.

Η ενέργεια αυτή, για την οποία πολλά έχουν γραφτεί ανά τους αιώνες, αποτελεί βασικό μέρος πολλών αυθεντικών μορφών Γιόγκα και πνευματικών πρακτικών. Το 1290 μ.Χ. για παράδειγμα, ο φημισμένος Ινδός άγιος Γκιαναντέβα περιέγραψε λεπτομερώς την ύπαρξη αυτής της ενέργειας στην πραγματεία του για τη Γιόγκα και το πνευματικό σύμπαν, Γκιανέσβαρι.

Η διεργασία της Φώτισης ή με άλλα λόγια της Αυτογνωσίας, περιλαμβάνει την ήπια αφύπνιση αυτής της ζωντανής και ενσυνείδητης ενέργειας, ούτως ώστε να διαπεράσει τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου. Όταν συμβαίνει αυτό, το άτομο δεν είναι πλέον απομονωμένο από το σύμπαν γύρω του, δηλ. παγιδευμένο μέσα στον ίδιο του τον εγκέφαλο, αλλά αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής συνείδησης. Τα οφέλη της αφύπνισης είναι πολλά, συμπεριλαμβανομένης της συνειδητοποίησης του σκοπού της ζωής μας, μιας αίσθησης πληρότητας και εσωτερικής γνώσης που συνήθως απουσιάζει από την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες μας.

Η αφύπνιση αυτής της ενέργειας είναι γνωστή ως φώτιση. Η φώτιση δεν γνωρίζει όρια θρησκείας, πολιτισμού, φυλής, ηλικίας ή γένους. Εναπόκειται στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά να την πετύχει για τον εαυτό του και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να ζει μια ισορροπημένη ζωή. Να μπορεί να απολαμβάνει την ευτυχία και την ειρήνη.

Μετά την αφύπνιση, είναι στο χέρι του καθενός να αποφασίσει αν επιθυμεί να εξερευνήσει το νέο κόσμο που ανοίγεται μπροστά του, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διαλογισμού για να ενισχύσει και να προωθήσει την εξαγνιστική δύναμη της Κουνταλίνη στο ενεργειακό του σύστημα.

Με την πάροδο του χρόνου, ο διαλογισμός επιφέρει βαθιές συναισθηματικές, σωματικές και πνευματικές αλλαγές που δίνουν στον καθέναν μας την ικανότητα να διατηρεί ένα σημαντικό βαθμό ελέγχου στην εξέλιξη της ζωής του από κάθε άποψη.