Σαχάτζα Γιόγκα Newsletter

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail σωστά, κάντε κλίκ στο link για να το δείτε online
--
--

Sahaja Yoga  Newsletter !

 Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι μια μοναδική μέθοδος διαλογισμού, που έφερε επανάσταση στην πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου.

Τα μαθήματα διαλογισμού είναι δωρεάν καθώς, όπως αναφέρει η Σρι Μάτατζι, η ιδρύτρια της Σαχάτζα Γιόγκα:«Η πνευματικότητα δεν μπορεί να αγοραστεί ή να εμπορευτεί, είναι κάτι που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο και είναι δικαίωμά του να την αποκτήσει»

---

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

picture

Πολλοί θεωρούν τον Διαλογισμό ως μια «Εγωιστική τεχνική» επειδή πιστεύουν πως έχει οφέλη μόνο σε προσωπικό επίπεδο.
Αυτό βέβαια είναι λάθος

Ο Διαλογισμός επιδρά άμεσα και έμμεσα στην κοινωνία .

1. Στο εξωτερικό επίπεδο με την συμπεριφορά μας στις συναναστροφές. Γινόμαστε πηγή χαράς και αρμονίας. Πηγή αισιοδοξίας. Σταματάμε να γινόμαστε γκρινιάρηδες, καχύποπτοι, επιθετικοί. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης έχει ως αποτέλεσμα α) να κάνει τον άνθρωπο επιθετικό με αποτέλεσμα τις καθημερινές συγκρούσεις. β) την ανειλικρίνεια με αποτέλεσμα την καθημερινή μικρή ανηθικότητα στις σχέσεις μας. Με επιστημονικές έρευνες έχει δειχθεί πως ο Διαλογισμός αυξάνει την αυτοπεποίθηση.

buy this product

---

Τι είναι ο διαλογισμός

picture

Αν και στην εποχή μας ο διαλογισμός φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλής, πολλοί λίγοι από εμάς γνωρίζουμε τι πραγματικά είναι.

Μερικοί θεωρούν ότι διαλογισμός είναι η συγκέντρωση σε κάτι, ενώ άλλοι νομίζουν ότι είναι ο οραματισμός μιας εικόνας που τους δίνει ηρεμία και ικανοποίηση. Στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι ασκήσεις δεν είναι διαλογισμός. Πρόκειται για τεχνικές που υποκαθιστούν το διαλογισμό, καθώς τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνουν να εκπληρώσουν το στόχο τους: να περιορίσουν και τελικά να σταματήσουν εντελώς την ακατάπαυστη διανοητική δραστηριότητα.

more

---

10 λόγοι για να κάνετε διαλογισμό με τη μέθοδο της Σαχάτζα Γιόγκα

picture

Δεν χρειάζεται να πάτε στα βουνά ή σε κάποιο απομονωμένο μέρος και να μείνετε εκεί για χρόνια.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν Τα μαθήματα στα κέντρα της Σαχάτζα Γιόγκα είναι δωρεάν καθώς, όπως αναφέρει η Σρι Μάτατζι, η ιδρύτρια της Σαχάτζα Γιόγκα: "Η πνευματικότητα δεν είναι κάτι που μπορεί να αγοραστεί ή να εμπορευτεί, είναι κάτι που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο και είναι δικαίωμά του να την κατακτήσει". Τα μαθήματα γίνονται κάθε φορά από διαφορετικούς ομιλητές, που ασκούν τη μέθοδο

buy this product

Κάθε Πέμπτη στις 7μμ.
Βασιλίσσης Σοφίας 26, Μαρούσι
2 όροφος, Kοντά στο Δημαρχείο
5 λεπτά απο το Σταθμός ΗΣΑΠ Μαρούσι
Tel: +30 6946686112
www.sahajayoga.gr
contact@sahajayoga.gr

Follow us | facebook
--
--
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από το site sahajayoga.gr παρακαλούμε κάντε click εδώ
Powered by AcyMailing