SahajaYoga-Word Inner Peace Day 2015

/
Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail σωστά, κάντε κλίκ στο link για να το δείτε online
--
--



21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Εσωτερικής Ειρήνης

Στις 21 Μαρτίου 2015, θα λάβει χώρα ένα μοναδικό γεγονός, στοοποίο θα συμμετέχουν δήμοι, οργανισμοί, σχολεία και εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η αναγκαιότητα για τη θέσπιση της Παγκόσμιας Ημέρας Εσωτερικής Ειρήνης προέκυψε από το γεγονός ότι διανύουμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Πολλοί αναζητούν έναν τρόπο να αλλάξουν τον εαυτό τους και τον κόσμο προς το καλύτερο. Στη σύγχρονη εποχή, καθένας από εμάς καλείται να στρέψει την προσοχή του στον εσωτερικό του κόσμο, έτσι ώστε να ανακαλύψει όλη τη δύναμη και τη γνώση που χρειάζεται για να εξελιχθεί. Εάν δεν γνωρίσουμε τον εαυτό μας, δεν είναι δυνατόν να έχουμε ειρήνη μέσα μας. Και αν δεν βιώνουμε εσωτερική ειρήνη, η παγκόσμια ειρήνη δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Στις 21 Μαρτίου 2015, ο Σύλλογος Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας σας προσκαλεί να βιώσετε την εσωτερική ειρήνη σ’ ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει εισαγωγή στη μέθοδο διαλογισμού της Σαχάτζα Γιόγκα και ινδική μουσική.



buy this product

 


Mαθήματα Σαχάτζα Γιόγκα στη Θεσσαλονίκη 


Online Μαθήματα Διαλογισμού

 Ο σύλλογος της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας σχεδιάζει , ύστερα από παράκληση πολλών κατοίκων της Θεσσαλονίκης, να ξεκινήσει εισαγωγικά μαθήματα διαλογισμού στις αρχές Μαίου. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, ώστε να μπορέσουμε να σας ειδοποιήσουμε εγκαίρως για την έναρξη των μαθημάτων.

Επίσης, κάθε Δευτέρα στις 8:30 μμ, προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων διαλογισμού μέσω διαδικτύου. Εάν επιθυμείτε να τα παρακολουθήσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, συμπληρώστε το όνομά σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στην αντίστοιχη φόρμα και θα λάβετε το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα. Μέσα από αυτούς τους κύκλους μαθημάτων μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να έρθουμε σ’ επαφή με την εσωτερική μας δύναμη, την αστείρευτη πηγή σοφίας, αγάπης και χαράς που όλοι έχουμε μέσα μας.

buy this product

buy this product


Κέντρο Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας
Βασιλίσσης Σοφίας 26-28, Μαρούσι
Ώρα 7:00 μμ
Είσοδος ελεύθερρη


ΑΘΗΝΑ
καθε πεμπτη 7μμ.
Είσοδος ελεύθερη

Βασιλίσσης Σοφίας 26, Μαρούσι
2 όροφος, Kοντά στο Δημαρχείο
5 λεπτά απο το Σταθμός ΗΣΑΠ Μαρούσι
Tel: +30 6946686112

ΒΟΛΟΣ
καθε πεμπτη 7μμ.
Είσοδος ελεύθερη

Μαυροκορδάτου 169
(Πλησίον Δήμου & Κύπρου)
 Tel: +30 6972927884
facebook facebook facebook
www.sahajayoga.gr contact@sahajayoga.gr
--
--
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από το site sahajayoga.gr παρακαλούμε κάντε click εδώ
Powered by AcyMailing