SahajaYoga-Newsletter-March-2014

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το e-mail σωστά, κάντε κλίκ στο link για να το δείτε online
--
--

Sahaja Yoga News !

Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι μια μοναδική μέθοδος διαλογισμού, που έφερε επανάσταση στην πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου.

Τα μαθήματα διαλογισμού είναι δωρεάν καθώς, όπως αναφέρει η Σρι Μάτατζι, η ιδρύτρια της Σαχάτζα Γιόγκα:«Η πνευματικότητα δεν μπορεί να αγοραστεί ή να εμπορευτεί, είναι κάτι που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο και είναι δικαίωμά του να την αποκτήσει»

---

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΧΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ:


 

Ολοένα αυξάνονται οι επιστήμονες που θεωρούν το στρες ως ένα σημαντικό παράγοντα προέλευσης ασθενειών. Το 2010, η Αμερικάνικη Εταιρεία Ψυχολογίας, παρουσίασε σε μια στατιστική της έρευνα, ότι σχεδόν το 75% των Αμερικανών που πήραν μέρος σ΄αυτή τη ζωντανή δημοσκόπηση, είπαν ότι τα επίπεδα στρες τους είναι τόσο υψηλά, που νοιώθουν άρρωστοι. Ερευνητές από το Χάρβαρντ εκτίμησαν ότι το 60 έως 90% των επισκέψεων σε γιατρούς συνδέεται με τις ακόλουθες ασθένειες: Καρδιακά επεισόδια, υπέρταση, διαβήτης, άσθμα, χρόνιοι πόνοι, αϋπνία, αλλεργίες, πονοκέφαλοι, πόνοι στην πλάτη, διάφορες δερματικές παθήσεις, καρκίνος, ατυχήματα, αυτοκτονία, κατάθλιψη, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα κ.α.

more

---

Μια ζωή αφιερωμένη στην ανθρωπότητα

picture

Η Σρι Μάτατζι Νίρμαλα Ντέβι σιωπηλά μεταμόρφωσε πολλές ζωές.

Για περισσότερο από σαράντα χρόνια ταξίδεψε διεθνώς, προσφέροντας δημόσιες ομιλίες και την εμπειρία της αυτογνωσίας δωρεάν σε όλους, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία ή τις περιστάσεις. Όχι μόνο έδωσε την ικανότητα στους ανθρώπους να περάσουν αυτή την πολύτιμη εμπειρία σε άλλους, αλλά τους δίδαξε την τεχνική που είναι απαραίτητη για να μπαίνουν σε διαλογισμό, η οποία είναι γνωστή ως Σαχάτζα Γιόγκα.

Η Σρι Μάτατζι  υποστήριξε ότι υπάρχει μια έμφυτη πνευματική δυνατότητα μέσα σε κάθε ανθρώπινο ον και μπορεί να ξυπνήσει αυθόρμητα. Τόνισε ότι αυτή η αφύπνιση, η οποία περιγράφεται ως αυτοπραγμάτωση, δεν μπορεί να αγοραστεί. Δεν μπορεί κανείς να ζητήσει χρήματα ούτε να χρεώσει για την εμπειρία της αυτοπραγμάτωσης ή για τη διδασκαλία της Σαχάτζα Γιόγκα.
Η εσωτερική ισορροπία και η μείωση του στρες που συνοδεύει την πρακτική της Σαχάτζα Γιόγκα έχει ήδη γίνει γνωστή σε εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Η ικανότητα να ενεργοποιήσουμε την έμφυτη, πνευματική ενέργεια μας γρήγορα και εύκολα και να βιώσουμε τα οφέλη της, διαφοροποιεί τη Σαχάτζα Γιόγκα από άλλες μορφές διαλογισμού.

buy this product

---

10 λόγοι για να κάνετε διαλογισμό με τη μέθοδο της Σαχάτζα Γιόγκα

picture

Δεν χρειάζεται να πάτε στα βουνά ή σε κάποιο απομονωμένο μέρος και να μείνετε εκεί για χρόνια.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν Τα μαθήματα στα κέντρα της Σαχάτζα Γιόγκα είναι δωρεάν καθώς, όπως αναφέρει η Σρι Μάτατζι, η ιδρύτρια της Σαχάτζα Γιόγκα: "Η πνευματικότητα δεν είναι κάτι που μπορεί να αγοραστεί ή να εμπορευτεί, είναι κάτι που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο και είναι δικαίωμά του να την κατακτήσει". Τα μαθήματα γίνονται κάθε φορά από διαφορετικούς ομιλητές, που ασκούν τη μέθοδο

buy this product

Κάθε Πέμπτη στις 7μμ.
Βασιλίσσης Σοφίας 26, Μαρούσι
2 όροφος, Kοντά στο Δημαρχείο
5 λεπτά απο το Σταθμός ΗΣΑΠ Μαρούσι   
Αθήνα,Tel: +30 6946686112
www.sahajayoga.gr
contact@sahajayoga.gr

Κάθε Πέμπτη στις 7μμ.
ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 169
(Πλησίον Δήμου & Κύπρου)
ΒΟΛΟΣ Greece       
Tel: +30 6972927884
www.sahajayoga.gr
contact@sahajayoga.gr

 |  | facebook
--
--
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από το site sahajayoga.gr παρακαλούμε κάντε click εδώ
Powered by AcyMailing